توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع بیوتکنولوژی در صنایع غذایی،
در قالب ppt و در 12 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
کاربرد های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی:
تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
تولید مواد افزودنی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
اصلاح مستقیم مواد غذایی یا مواد افزودنی به غذا
تولید مواد کمک فرآوری
کاربردهای تجزیهای
تصفیه پسماند
تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی:
تودة میکروبی و پروتئین تکیاخته بهعنوان غذا
تولید پروتئین تک یاخته (scp)
استفاده از پروتئین میکروبی در خوراک انسان(Quorn)
اصلاح مستقیم مواد غذایی و مواد افزودنی به غذا:
روشهای مهندسی پروتئین
استفاده از آنزیم لیپاز در بهبود کیفیت روغنها و چربیها
استفاده از آنزیم آمیلاز در صنایع نشاسته
حذف آب از محیطهای کشت آنزیمی استفاده از آنزیمها
و . . .
فهرست مطالب:
بیوتکنولوژی غذایی
دو دسته عمده در بیوتکنولوژی
تولید محصولات نهایی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
تولید مواد افزودنی غذایی با استفاده از بیوتکنولوژی
اصلاح مستقیم مواد غذایی و مواد افزودنی به غذا
تولید مواد کمک فرآوری
کاربردهای تجزیهای
تصفیه پسماند