مرجع بازار فایل

فایلهای بازاریابی

مرجع بازار فایل

فایلهای بازاریابی

پاورپوینت افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه

پاورپوینت-افت-کیفیت-و-اتلاف-آمین-در-واحدهای-تصفیه-گاز-پالایشگاه
پاورپوینت افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 26
حجم فایل: 1838 کیلوبایت
قیمت: 21000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت با موضوع افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه ،
در قالب ppt و در 26 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
مسئله افت کیفیت آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه از جمله مسائل مهم واحدهای عملیاتی است. تا آنجا که هر از چند گاهی مسئله تعویض آمین و شارژ مجدد حلال را می طلبد که این امر مستلزم صرف وقت و هزینه می باشد. در اینجا تاثیرات منفی حلال آمینی که کیفیت خود را از دست داده است مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. عوامل تخریب آمین و چگونگی جلوگیری از این تخریب نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
اتلاف بواسطه تبخیر
اتلاف آمین به سبب حلالیت
اتلاف آمین به سبب انتقال گاز همراه
پراکندگی مای در گاز
عوامل آلودگی آمین
حد مجاز نمکهای مقاوم
هیدروکربورهای حل شده
و . . .

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

جزوه تحلیل سازه (1) استاد موسی رسایی

جزوه-تحلیل-سازه-(1)-استاد-موسی-رسایی
جزوه تحلیل سازه (1) استاد موسی رسایی
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 51
حجم فایل: 9239 کیلوبایت
قیمت: 11000 تومان

توضیحات:
جزوه کلاسی درس تحلیل سازه 1 استاد موسی رسایی، به همراه نمونه سوال حل شده، در قالب فایل pdf جزوه دست نویس اسکن شده.

فهرست بخشی از مطالب:
انواع سازه
هدف از تحلیل سازه
تعیین درجه معینی ، نامعینی ؛ پایداری و ناپایداری سازه ها
تحلیل خرپا
تحلیل خرپا با استفاده از روش برش
رسم دیاگرام نیروی محوری ،برشی ،لنگر خمشی در تیرها
رسم دیاگرام نیروی محوری ،برشی ،لنگر خمشی درقاب ها
خطوط تاثیر
روش تحلیل براساس موقعیت متغیر بار واحد
خط تاثیر خرپاها
خط تاثیر قاب ها
تغییر شکل در سازه ها روش دیفرانسیلی (انتگرالی )
تغییر شکل در سازه ها روش لنگر سطح
تغییر شکل در سازه ها روش تیر مزدوج ( تیر فرضی )
تغییر شکل در سازه ها روش کاستیگلیانو

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

پاورپوینت سیستم های میراگر

پاورپوینت-سیستم-های-میراگر
پاورپوینت سیستم های میراگر
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 78
حجم فایل: 6645 کیلوبایت
قیمت: 21000 تومان

توضیحات:
پاورپوینت با موضوع سیستم های میراگر، در قالب ppt و در 78 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
میراگر پال از چندین ورق قرار گرفته روی یکدیگر و بهم فشرده به کمک پیچ های با مقاومت بالا تشکیل شده است که هرگونه حرکت جانبی اصطکاکی میان ورق ها را امکان پذیر می سازد.

میراگرهای اصطکاکی اساساً متشکل از ورق های فولادی پیش فشرده به یکدیگر به کمک پیچ های پیش تنیده اند که در تغییر شکل های پیچشی موجب تبدیل انرژی جنبشی به گرما می شوند. استفاده از سازکاری اهرمی در مهاربند اصطکاکی موجب تبدیل تغییر مکان های نسبتاً پایین قاب مهاربندی شده به تغییر شکل های موضعی بالا در محل نصب میراگر می شود.

1-2-میراگر ADAS
1-2-1- المان و سختی افزوده شده (ADAS)

عملکرد این نوع میراگرها براساس تسلیم خمشی است.
این نوع میراگرها عموماً در زیر تیر طبقه و بر روی عضو تگیه گاهی مهاربندهای شورون قرار می گیرند.
و . . .

فهرست مطالب:
میراگر اصطکاکی
میراگر اصطکاکی پال
نحوه عملکرد میراگر لزج در ساختمان ها
میراگر ویسکوالاستیک
میراگر اصطکاکی دورانی جدید (FDD)
اجزای میراگر اصطکاکی دورانی جدید (FDD)
میراگرهای مایع
و . . .

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

تحقیق کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی

تحقیق-کاربرد-آنزیم-ها-در-صنایع-غذایی
تحقیق کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 9
حجم فایل: 27 کیلوبایت
قیمت: 9000 تومان

توضیحات:
تحقیق کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی، در قالب فایل word و در 9 صفحه.

بخشی از متن فایل:
در حال حاضر جمعیت جهان رو به افزایش است از این جهت باید با استفاده از روش های مختلف، مواد غذایی مورد نیاز مردم را تأمین نمود. با افزایش شناخت از میکروارگانیسم ها و پیشرفت علم میکروب شناسی و بیوتکنولوژی استفاده از میکروب ها و آنزیم های حاصل از آنها و سایر متابولیت های میکروبی، به عنوان راهبردی جهت تولید مواد غذایی و افزایش بازدهی و بهبود فرآیندهای تولید مطرح گردید. آنزیم ها پروتئین هایی هستند که موجب تسریع واکنش های شیمیایی می گردند. در تمامی سلول های زنده انجام کلیه واکنش های شیمیایی به حضور آنزیم ها وابستگی داشته و بدون کمک این پروتئین ها این واکنش ها یا با سرعت پایین انجام شده و یا ممکن است اصلاً انجام نشوند. به طور کلی آنزیم ها را به ۶ دسته با توجه به واکنش آن ها تقسیم بندی نموده اند. از آنزیم ها در غلات، صنایع روغن، منعقد کردن شیر و در صنایع نشاسته استفاده می شود. استفاده از آنزیم ها به عنوان راهبردی جهت تولید مواد غذایی و افزایش بازدهی و بهبود فرآیندهای تولید می تواند نقش مهمی در صنعت داشته باشد. اما به طور کلی استفاده از آنزیم ها در صنعت موجب کاهش هزینه ها و اقتصادی تر شدن فرآیندهای تولید می گردد.

فهرست:
چکیده
مقدمه
روش تحقیق
تقسیم ­بندی آنزیم ­ها
آنزیم­ های غلات
کاربرد آنزیم ­ها در صنایع روغن
آنزیم ­های منعقد کننده شیر
استفاده از آنزیم آمیلاز در صنایع نشاسته
بحث و نتیجه­ گیری
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

برچسب لایه باز قاووت کرمان (همراه با خواص آن)

برچسب-لایه-باز-قاووت-کرمان-(همراه-با-خواص-آن)
برچسب لایه باز قاووت کرمان (همراه با خواص آن)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: psd
حجم فایل: 1479 کیلوبایت
قیمت: 3000 تومان

توضیحات:
برچسب لایه باز قاووت کرمان (همراه با خواص آن).

فرمت فایل psd
لایه باز
نرم افزار مورد نیاز فتوشاپ
رزولیشن 300
مناسب برای چاپ
تعداد فایل یک عدد
اندازه 11*9.5سانتی متر
قابل ویرایش متون
همراه با خواص آن ذکر شده

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.